19/5/12

Participació d'ECOL3VNG i la Turuta a la 2a. Trobada de Casals i Ateneus dels Països catalans organitzada per l'Ateneu vilanoví

Durant tot el dissabte, a la pl. de les Neus,  vam participar en la trobada nacional d'ateneus i casals a la que estaven convocats més de 100 casals i ateneus populars del conjunt del país. Una jornada, plena de debats i assemblees,  amb l’objectiu d’enfortir la seva coordinació.


L'associació ECOL3VNG va estar present amb un  estand, informant i donant a conèixer la moneda social local La Turuta i també participant en el debat dedicat a alternatives econòmiques actuals, presentant el Projecte turuta i com funciona la nostra moneda social

Valorem molt positivament la trobada  ja que va comptar amb una gran assistència de participants, especialment joves, vinguts de diversos llocs del país. Va ser una bona oportunitat per poder escoltar i ser escoltats, per aprendre i compartir, per debatre i dialogar, per comprovar que existeix el pensament crític i les ganes i il·lusió en la transformació social i el compromís amb la comunitat.

El caire festiu que l'Atenu vilanoví li va donar a la trobada sumat als continguts de debat i participació, va acoseguir que la diada esdevingués un espai per "carregar piles" en gran aquesta tasca que necessita la participació de tothom: què puc fer per canviar allò que no funciona?

Sí vam constatar que la participació ciutadana vilanovina va ser molt escassa i que els nostres cociutadans van venir molt poc a interessar-se per la trobada i el seus continguts. Davant d'aquesta situació sempre ens hem de qüestionar i esbrinar el per què. Què és el que no hem acabat de fer o comunicar bé per despertar el seu interès?

Més informació sobre la Trobada a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada